Panem et circences Huomioita aikamme avaruudessa

3.12.2018

Raiskauksista

Filed under: Yleinen — Tulenkantaja @ 13:31

Turvapaikanhakijoina tulleiden arabitaustaisten miesten tekemät raiskaukset johtuvat pääosin siitä, ettei nämä veikkoset ole täällä kotoutumassa, vaan kotouttamassa suomalaisia heidän kulttuurissaan vallitsevalle käsitykselle sekä naisen, että vääräuskoisen asemasta.

Tapaukset ovat pääasiallisesti ns puskaraiskauksia, tai joukolla tehtyjä. Kohteena on valitettavan usein alaikäinen ja se miksi alaikäiset joutuvat näiden petojen saaliiksi, johtuu päättäjien itsekkäästä typeryydestä ja uskonnon kaltaisesta monikulttuurisuusideologiasta. Nämä pedot vaeltavat lapsienne joukossa, sillä monikulttuurisuususkovaisen maailmassa kaikki kulttuurit ovat lähtökohtaisesti samanarvoisia. Myös ne kulttuurit, joita saman porukan mukaan pohjolan perukoille paetaan.

Heitä on istutettu peruskouluihin kantasuomalaisten lasten joukkoon, koska he ovat kertoneet olevansa lapsia. Ikää ei saa epäillä, koska se on rasismia. Siellä näille pedoille on oivallinen alusta tutustua alaikäisiin tyttöihin ja hurmata heidät eksoottisuudellaan, sillä onhan heidän äitinsäkin kova monikultturisti.

Terroristiksi osoittautunut turvapaikanhakijakin oli laitettu lasten keskelle opiskelemaan, koska turvapaikanhakijoina tulleiden motiivin epäileminen julistettiin rasismiksi valtionvarainministerin suulla.

Suomalainen on huolissaan vihapuheesta verkossa, kun hänen tulisi ola huolissaan siellä tapahtuvasta alaikäisiin kohdistuvasta seksuaalisesta kanssakäymisestä, joka on johtanut tapaamisiin jonka lopputuloksena on lapsen raiskaaminen tai törkeä hyväksikäyttö. Suomalainen on huolissaan suomalaisten rasismista, vaikka hänen tulisi olla huolissaan suomalaisiin kohdistuvasta rasismista.

Ja ei. Se, että suomalainenkin raiskaa ei ole minkään tason argumentti keskusteluun, jossa pitäisi keskustella niistä syistä jotka ovat johtaneet turvapaikanhakijoina tulleiden aiheuttamaan seksuaalirikollisuuden kasvuun.

Miksi sitten suomalainen isä hiljenee kun oman lapsen elämä on pilalla?

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress