Panem et circences Huomioita aikamme avaruudessa

15.1.2019

Keitä turvapaikanhakijat ovat?

Filed under: Yleinen — Tulenkantaja @ 12:58

Tätä kirjoitusta saa käyttää ohjeistuksena ihan missä yhteydessä tahansa ja koska se ei perustu ahneuteen eikä yhteiskunnalliseen statukseen vaan totuuteen, niin suosittelen sen käyttämistä.

  1. Turvapaikanhakijat ovat ihmisiä, eivät halipulaan tai hyvän ihmisen statukseen pyrkivien pehmoleluja.
  2. Turvapaikanhakijat ovat pääosin nuoria miehiä kolmansista, eli kehittyvistä maista.
  3. Suurin osa Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista tulee islamilaisista maista, pääasiassa Irakista, Somaliasta ja Afganistanista.
  4. Suomeen asti pääsevät ovat näiden maiden hyväosaisia, tai vilpillisin mielin liikkeellä olevia rikollisia.

Siinä 4 perusasiaa tämän hetkisestä turvapaikkarallista. Kuten luotettava mediakin on moneen otteeseen todennut. Maailmassa on kymmeniä miljoonia pakolaisia. Heistä suurin osa maan sisäisiä, seuraavaksi eniten lähimaissa oleskelevia ja kaikkein vähiten Eurooppaan tai Pohjois-Amerikkaan päätyviä turvapaikanhakijoita.

On todellakin hämmästyttävää, että niin moni nykypäivän kansalainen ostaa kierojen poliitikkojen tai bisnesihmisten puheet turvapaikanhakijoista. Vaikka osa tulijoista on lukutaidottomia niin suurin osa hallitsee oman kielensä kirjaimet ja lukemisen taidon. Tulijat eivät ole idiootteja joille tulee kertoa kädestä pitäen ja päähän taputtaen miten Suomessa tulisi käyttäytyä. He ymmärtävät aivan hyvin mitä lakien rikkominen tarkoittaa. Se, että he eivät välitä siitä, johtuu vain ja ainoastaan sellaisesta yksinkertaisesta asiasta kuin tiedon kulku. Jos jollekin tulee yllätyksenä turvapaikanhakijoiden keskenäinen kommunikointi sekä viestit lähtömaahan, niin suosittelen miettimään miten pääministerin ilmoitus omasta asunnostaan vaikutti Irakissa.

Toisin sanoen ne hellyttävät tarinat suomea oppineista töissä käyvistä ilman oleskelulupaa jääneistä arabimiehistä ovat vain pisara valtameressä. Tilastot eivät valehtele ja ne kertovat miten viimeisen lähes 30-vuoden aikana on onnistuttu siinä ”kotouttamisessa”, jota pidän rasistisimpana eleenä tänne tulevia kohtaan, mihin olen törmännyt.

Tässä vaiheessa suvaitsevainen huutaa kritiikin tilaan ratkaisuja maailman pakolaisongelmaan. Siihen minä annan yksinkertaisen vastauksen. Se ei ole Suomen vaikutusvallan alla edes promilletasolla. Voin kuitenkin vinkata, että siinä vaiheessa kun suvaitsevaisena itseään pitävät aidot rasistit alkavat kohdella afrikkalaisia ja muita kehittyvien maiden asukkaita tasavertaisina ihmisinä, joilta voi ja pitää myös vaatia asioita, alkavat asiat muuttumaan. Sitä odotellessa vaihtuu kuitenkin vielä useampi sukupolvi.

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress