Panem et circences Huomioita aikamme avaruudessa

8.12.2018

Suomen kuninkaalliset

Filed under: Yleinen — Tulenkantaja @ 10:00

Itsenäisyyspäivän linnanjuhlat ovat ehkä räikein esimerkki siitä, millaisessa kuplassa kaikki suomalaiset elävät. Niin kovimmat nationalistit kuin federalistitkin kokoontuvat kerran vuodessa juhlimaan veronmaksajien, eli toisin sanoen yksityisen sektorin tuottamilla varannoilla. Vaikka suurin osa juhlijoista saa myös liksansa samasta kassasta, niin moraalisesti olisi ehkä kannattavaa, että niin kutsuttu eliitti maksaisi bileensä itse.

Sitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä, koska miljoonat suomalaiset kokoontuvat vuosittain television ääreen katselemaan miten eliitti heidän rahoillaan porskuttaa. 

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress