Panem et circences Huomioita aikamme avaruudessa

28.11.2018

Suomi on paska maa

Filed under: Yleinen — Tulenkantaja @ 16:52

Tänään on taas päässyt lukemaan kuinka paska maa Suomi on.

EU on haastatellut 5 800 ihmistä, joista useimmat olivat ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia Saharan eteläpuolisesta Afrikasta. Mitään tietoa ei ole, kuinka moni näistä haastateltavista asuu tai oleskelee Suomessa, mutta mitä ilmeisimmin heistä 68% on kokenut rotuun perustuvaa häirintää ja 14% oli joutunut fyysisen hyökkäyksen kohteeksi.

Häirinnäksi luetaan muun muassa loukkaavat eleet, kommentit ja uhkaukset.

Näin. Suomessa Saharan eteläpuoleisesta Afrikasta selkeästi Suomeen tulleista suurin ryhmä ovat somalit. On turha väittää, etteivät somalit joutuisi häirinnän kohteeksi Suomessa, mutta jos häirinnän perusteeksi lasketaan loukkaavat eleet, joiden ainoa tulkitsija on siis itse kohde, niin voisi jopa sanoa, ettei tälläisellä tutkimuksella ole mitän arvoa. Ei mitään. Kun vielä se mistä häirintä on johtunut ei voi olla kohteen tulkittavissa, voi myös rodulliset perusteet unohtaa. Laittomuudet kuten uhkaukset ja väkivalta ovat täysin eri asia ja niiden todenmukaisuuden voi selvittää muuten kuin kysymällä itse kohteelta.

Suomalaista mentaliteettia voi välillä olla hyvin vaikea käsittää, sillä missään muualla maailmassa ei törmää samanlaiseen itseruoskintaan jota suomalainen kansakuntaansa ja kulttuuriaan kohtaan harjoittaa.

Jotta itseruoskinta saavuttaisi hekumansa huipun, on syytä lukea myös uutinen muslimeihin kohdistuneiden epäiltyjen viharikosten kaksinkertaistumisesta viime vuonna.

”Muslimeihin kohdistuneiden epäiltyjen viharikosten määrä yli kaksinkertaistui viime vuonna. Toissa Vuonna rikosilmoituksia oli alle 70. Suurin osa ilmoituksista koski sanallisia loukkauksia, uhkauksia ja häirintää. Seuraavaksi eniten ilmoitettiin pahoinpitelyistä.”

Niinpä niin. Muslimit ovat siis kokeneet sanallisia loukkauksia, uhkauksia ja häirintää ja jonkin verran pahoinpitelyitä. Kun kyseessä on vuosi 2017, voisi kuvitella, että muslimien kyseisenä vuonna tekemät väkivaltarikokset suomalaisia kohtaan ovat voineet koventaa suomalaisten kielenkäyttöä. Sen lisäksi kysymyksessä ovat epäillyt rikokset, toisin kuin suomalaisiin kohdistuneen väkivaltarikollisuuden kohdalla. No, onhan terroristi menossa vielä hovioikeuteen joten hänenkään  tuomionsa ei ole lainvoimainen.

Sen sijaan, että suomalaisilta kyseltäisiin ulkomaalaisten tai ulkomaalaistaustaisten heihin kohdistamasta häirinnästä tai väkivallasta, on valtiovalta ja EU mahdollistanut Suomessa perustuslain vastaisen sananvapauden rajoittamisoperaation sosiaalisessa mediassa.

Facebook joka on keski-ikäisten ja hieman nuorempien varmasti tärkein sosiaalinen kanava, on viime aikoina jaellut kirjoitus – ja julkaisukieltoja jopa kuusi vuotta vanhoista kommenteista joissain keskusteluketjuissa. Tälläiseen vainoon eivät yksittäiset ilmiantajat pysty, sillä se vaatisi profiileissa olevien julkaisujen rullaamista taaksepäin vuosia ja se operaatio kestäisi päiväkausia. Toki ilmiantajilla on oma hyödyllisen idiootin roolinsa, mutta yhteisnormien vastaisten sanojen löytyminen postausten kommenteista vaatii jo ohjelman ja ennen kaikkea sen käyttäjiä.

Kirjoitus – ja julkaisukiellot ovat koskettaneet lähinnä EU ja maahanmuuttokritiikkiä antaneille tahoille ja jopa eduskuntavaaliehdokkaita on estetty kirjoittamasta ja julkaisemasta mielipiteitään. Se, että tässä on taas heitetty lapsi pesuveden mukana ei yllätä, sillä se on mitä ilmeisimmin suomalaisten geneettinen erityispiirre, kuten myös asioiden samalla tavalla tekeminen ja erilaisen tuloksen odottaminen.

Facebook on nykypäivänä monelle erittäin tärkeä kanava sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen ja myös elinkeinon harjoittamiseen. On täysin perustuslain vastaista rajoittaa ihmisten sosiaalista elämää, sekä elinkeinon harjoittamista ilman oikeuden päätöstä. Saksassa oikeus kumosikin Facebookin yhteisösääntöihinsä vetoamalla tekemän päivityksen poistamisen ja sitä seurannaaneen 30 päivän käyttökiellon.

Suomalaista ei taas näytä kiinnostavan pätkän vertaa omat oikeutensa, eikä paljon muukaan. Dieselin hinta huitelee yli bensan hinnan ja suomalaisille kerrotaan, ettei käyttövoimaveroa voi poistaa. Ranskassa bensan hinnan korotus taas sai ranskalaiset barrikadeille ja varoittamaan eliittiä tuomalla giljotiiin näytille.

Seppo Räty oli sitä mieltä että Saksa on paska maa. Ei ole. Suomi on.

 

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress